Formulasi lailant skincare adalah dari bunga-bungaan dan herba-herba terbaik yang mampu memberikan manfaat pada kulit wajah seperti;

.
[1] Mengecutkan jerawat.

[2] Menghapuskan bintik-bintik hitam.

[3] Menghilangkan kekusaman wajah.

[4] Mencerahkan kulit.

[5] Memudarkan jeragat.

[6] Menyegarkan wajah sepanjang hari.
.

Adik kakak yang belum cuba lailant skincare, jom grab sekotak dan rasai sendiri keunikan formulasi bunga-bungaan dan herba dengan bau harum umpama berada di dalam secret garden   .

Boleh PM sis Anna di no ni ya
Whatsapp > 011-10027676

Cepat-cepat, jangan lambat-lambat, hehe .

#SkincareDenganRasaCool
#BauBungaSepanjangHari

 

Sayang isteri ditinggal-tinggalkan. Sayang suami pulak acaner?

.

Hehe, sayang suami mestilah meninggalkan bau harum yang ringan dan selesa.

.
Bila suami cium bau harum, suami cari dan terpandang kulit isteri yang halus, gebu dan berseri-seri.

.

Oh baru suami tau, isteriku kini semakin cantik selepas berkenalan dengan lailant skincare.

.

Mana taknya, satu-satunya skincare yang diformulasikan dari bunga Daisy.

.

Kalau ada bunga Daisy depan rumah, bolehlah petik dan calit kat muka.. tapi hati-hati u olls. Tak kena cara lain pulak jadinya hehe.

.
Apa kata, adik2 dan akak semua yang belum mencuba, sudi-sudikan berkenalan dengan Lailant skincare ni.

.

Tak rugi tau sebab sis Anna yang baik hati ni selalu je bagi OFFER kasih sayang meleleh.

.

Mana taknya, sis Anna ni suka tengok kasih sayang en suami u olls bertambah-tambah bila kulit isteri semakin cantik, gebu dengan bau harum sepanjang malam dik penangan night cream yang super duper wangi ni.

.

Seolah-olah berada di taman dengan cuaca sederhana redup, terasa bagai angin sejuk sepoi-sepoi bahasa meniup baju. Selesanya la haii rugi tak cuba tau .

.

Inginkan belaian kulit dengan rasa 'cool' dan selesa sepanjang hari, cepat-cepat inbox sis Anna, atau klik link di bawah ni tau.

==========================
Klik ➟ https://m.me/ntsecretMY
==========================

ATAU

Boleh juga PM sis Anna di no ni ya
Whatsapp > 011-10027676

Jangan lupa LIKE dan SHARE SHARE SHARE 

#SkincareDenganRasaCool
#BauBungaSepanjangHari

 

Bayangkanlah. Di tengah hari yang panas terik, peluh menitik-nitik di dahi, terasa bahang je kulit wajah. Pakai tudung mahal dan cantik, konon nak vouge, tapi tetap rasa tak selesa sebab kulit muka dah panas rasa macam dah terbakar.

.
Tup tup, datang seorang hakak ni yang cantik dan kulit halus mulus bertudung litup selamba je takde pulak dia menyeringai kepanasan macam kita. Muka dia senyum je macam model iklan tudung yang ayu jelita tu.

.

Selesanya dia! Kenapa dia tak rasa rimas ya walau berdiri bawah terik matahari.

Oooh. Of kos la, dia pakai lailant moisturizing day cream kat muka dia. Bila pakai krim ni, memang kulit kita akan rasa sejuk walaupun kita berada bawah sinar matahari. 
.

Hebat betul penangan lailant moisturizing day cream yang mengandungi sun actin ni. Sun actin adalah bahan aktif dari pucuk bunga matahari yang ada dalam lailant skincare. Bukan aje boleh melindungi kulit dari sinar uv, tapi ada effect cooling lagi.

.
Yang belum try tu, jom cepat dapatkan di website ntsecret, pm atau whatsapp terus sis Anna.

Website > www.ntsecret.com

Whatsapp > 011-10027676

Cepat-cepat, jangan lambat-lambat .

#SkincareDenganRasaCool
#BauBungaSepanjangHari

 

Ada yang suka mandi bunga? Tapi leceh pulak hari-hari nak mandi bungakan?

Kalau u oolls guna lailant skincare, hari-hari macam mandi bunga tawww.
.

Eh betullah, tak cayo pulak.

Bukan ke lailant skincare ni diformulasikan dari bunga-bungaan dan herba-herba terbaik .