Formulasi Anna Face Care adalah dari bunga-bungaan dan herba-herba terbaik yang mampu memberikan manfaat pada kulit wajah seperti;

.
[1] Mengecutkan jerawat.

[2] Menghapuskan bintik-bintik hitam.

[3] Menghilangkan kekusaman wajah.

[4] Mencerahkan kulit.

[5] Memudarkan jeragat.

[6] Menyegarkan wajah sepanjang hari.
.

 

 

Sayang isteri ditinggal-tinggalkan. Sayang suami pulak acaner?

Hehe, sayang suami mestilah meninggalkan bau harum yang ringan dan selesa.

Seolah-olah berada di taman dengan cuaca sederhana redup, terasa bagai angin sejuk sepoi-sepoi bahasa meniup baju

Bila suami cium bau harum, suami cari dan terpandang kulit isteri yang halus, gebu dan berseri-seri.

Oh baru suami tau, isteriku kini semakin cantik selepas berkenalan dengan Anna Face Care.

 

 

Bayangkanlah. Di tengah hari yang panas terik, peluh menitik-nitik di dahi, terasa bahang je kulit wajah. Pakai tudung mahal dan cantik, konon nak vouge, tapi tetap rasa tak selesa sebab kulit muka dah panas rasa macam dah terbakar.


Tup tup, datang seorang hakak ni yang cantik dan kulit halus mulus bertudung litup selamba je takde pulak dia menyeringai kepanasan macam kita. Muka dia senyum je macam model iklan tudung yang ayu jelita tu.

 

Selesanya dia! Kenapa dia tak rasa rimas ya walau berdiri bawah terik matahari.

 

Oooh. Of kos la, dia pakai Anna Moisturizer kat muka dia. Bila pakai krim ni, memang kulit kita akan rasa sejuk walaupun kita berada bawah sinar matahari. 

Hebat betul penangan Anna Moisturizer yang mengandungi sun actin ni. Sun actin adalah bahan aktif dari pucuk bunga matahari yang ada dalam Anna Moisturizer. Bukan aje boleh melindungi kulit dari sinar uv, tapi ada effect cooling lagi.